header paradis

activitati optionale greenengleza redarte plastice bluedans modern greendezvoltare personala redarta teatrala yellowarte martiale blue

Curs de dans

Curs optional de dans
Profesor Andreea Nastase

dans06Cursul de dans vine in intampinarea copiilor fiind prilej de buna voie si multa destindere intr-un cadru organizat alaturi de instructori de dans sportiv acreditati de Federatia Romana de Dans Sportiv.
Pe langa placerea momentului , acest optional asigura o dezvoltare armonioasa a copiilor avand rol benefic in intarirea musculaturii, dezvoltarii ritmului si a orientarii in spatiu, socializare, cresterea capacitatii motrice precum si cresterea capacitatii de efort precum si multe altele, toate in concordanta si specific categoriilor de varsta.
Va asteptam cu drag pentru a beneficia din plin de momente placute precum si de a invata diverse dansuri ca: samba, cha cha, vals vienez, dans modern, country si multe alte surprize placute.

 

echipa redcadre didactice yellow personal didactic auxiliar blue cadre medicale green personal auxiliar redprofesori optionale yellow

Powered by Hardexpert - Tehnologie si Inteligenta
* Gradinita Paradisul Piticilor Toate drepturile rezervate (C) 2012